فرق کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک

فرق کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک

امروزه، توجه به طراحی و شکل ظاهری منازل از اهمیت بالایی برخوردار است. به طوری که صاحبان خانه تلاش خود را می کنند تا با استفاده از زیبا ترین متریال و اجناس، به خانه خود زینت ببخشند. یکی از بخش های خانه که حضور طراحی خلاقانه در آن بسیار شاخص خواهد بود، آشپرخانه است. سبک طراحی و کابینت های موجود در آشپزخانه، علاوه بر تاثیری که در خود محل داشته، به خانه نیز رنگ و بویی خاص القا می کند. از این رو، شناخت سبک های موجود برای کابینت بسیار مهم است. ما نیز در این مقاله قصد داریم به فرق بین دو سبک کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک و بررسی هر کدام، بپردازیم.

فرق کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک

کابینت کلاسیک یا نئوکلاسیک، دو سبک مطرح در طراحی آشپزخانه

ظاهر و نوع طراحی منزل شما، بیانگر خصوصیات و علایق شما خواهد بود. آشپزخانه نیز به عنوان قلب تپنده هر خانه، از این قاعده مستثنی نخواهد بود. طراحی و شکل این بخش از خانه، به دلیل پرمصرف بودن آن، بسیار مهم می باشد. پس باید در انتخاب سبک مورد نظر، دقت کرد. سبک های موجود برای کابینت عبارتند از مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک.

در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی و فرق بین کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک، بپردازیم.

تعریف کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک

به طور عمومی، کابینت ها در دو سبک دسته بندی می شوند: کلاسیک و مدرن.

کابینت های کلاسیک:

کابینت های کلاسیک همانطور که از نامشان پیداست، کابینت هایی هستند با طراحی کلاسیک و قدیمی. ظاهر این نوع کابینت، تاثیر گرفته از بنا ها و ساختمان های قدیمی می باشند. رنگ های عمومی این دسته از کابینت ها، در رنگ های گرم و طبیعی مانند قهوه ای، کرم و طلایی خلاصه می شوند. این تناژ رنگ باعث ایجاد حس گرما و صمیمیت بیشتر در فضا می شود.

متریال سازنده این سبک، عموما چوب می باشد. یکی از دلایل این انتخاب، حس سنتی بودن ای است که چوب به فضا می بخشد.

کابینت های مدرن:

در این سبک از کابینت، سادگی حرف اول را میزند. علاوه بر آن، در طراحی این سبک، حس تمیزی اولین چیزی است که به بیننده انتقال داده می شود. رنگ های مورد استفاده در این نوع کابینت بیشتر رنگ های خنثی مانند سفید، مشکی و خاکستری هستند.

جنس و متریال مربوط به ساخت این نوع کابینت نسبت به کابینت های کلاسیک متفاوت است. اجرای کابینت های ام دی اف و های گلاس و استفاده از این متریال ها در سبک مدرن، مطرح تر می باشد.

کابینت های نئوکلاسیک:

کابینت های نئوکلاسیک که خود امروزه به عنوان یک سبک اصلی قرار داده شده است، یک سبک تلفیقی می باشد. این سبک از کابینت، از ترکیب دو نوع کلاسیک و مدرن به وجود آمده است. این سبک، تلفیقی است از سادگی کابینت های مدرن و رنگ و طرح موجود در سبک کلاسیک.

اما جدا از این ها، فرق کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک در چیست؟

فرق کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک

شباهت اسمی این دو سبک کابینت باعث شده است تا اکثر مصرف کنندگان، آنها را به اشتباه یاد کنند. اما باید دانست که این دو سبک دارای تفاوت های بارز ای نسبت به یکدیگر هستند.

جنس

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، کابینت های کلاسیک تماما با چوب ساخته می شوند. این در حالی است که متریال مورد استفاده برای ساخت کابینت های نئوکلاسیک ام دی اف و های گلاس هستند.

اما این مطالب به این منظور نیست که شما نمی توانید از متریال های دیگری استفاده کنید. به طور مثال، شما می توانید این دو سبک را با استفاده از ممبران نیز به ارمغان آورید.

برای استفاده از این متریال و نصب کابینت ممبران در تهران، می توانید با ما در ارتباط باشید.

دوام

متریال مصرفی در ساخت کابینت ها، باعث تغییرات در دوام آنها خواهد شد. به طور مثال، کابینت کلاسیک که از چوب ساخته می شود، دارای دوام بالا تری نسبت به کابینت نئوکلاسیک ساخته شده از ام دی اف، خواهد بود.

قیمت

یکی دیگر از موارد ای که باعث فرق بین کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک شده است، قیمت آن است. محاسبه ی قیمت این دو سبک بسته به نوع متریال دارد. در این زمینه نیز کابینت کلاسیک به علت استفاده از چوب، جلو تر می افتد.

اما نکته ی قابل ذکر این است که شما با استفاده از سایر متریال ها، می توانید قیمت اجرای کابینت خود را پایین بیاورید.

طراحی و به روز بودن، از فرق های دیگر بین کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک

ظاهر و سبک طراحی بین این دو نوع از کابینت، یکی از اصلی ترین تفاوت های آنهاست. کابینت های کلاسیک دارای کنده کاری و جزئیات شلوغ می باشد. در حالی که سبک نئوکلاسیک از طرح و مدل ساده تری استفاده می کند و در آن سادگی بیشتری قابل دید است. همین سادگی، باعث به روز بودن سبک نئوکلاسیک به نسبت سبک کلاسیک شده است. زیرا سادگی، همیشه مورد انتخاب واقع می شود.

جمع بندی

ما در این مقاله به فرق بین دو سبک کابینت کلاسیک با نئوکلاسیک پرداختیم. اما نکته ی دیگری که باید به آن توجه کرد، انتخاب یک شرکت تهیه و نصف کننده خوب در این زمینه است. آنیلا دکور متفخر است تا در این امر، شما را یاری کند. این مجموعه به عنوان یک گروه فعال در حوزه ی دکوراسیون داخلی و کابینت سازی در تهران، در کنار شماست.

شما نیز می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال و یا برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی طراحی و نصب کابینت در تهران، با ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
Call Now Button